Dinsdag 8 januari 2019

Ontmoet elkaar bij Longpunt Maastricht: Longziekten in 2019

Longpunt Maastricht start het nieuwe seizoen in 2019 met een speciale avond in het azM/Maastricht UMC+. Longarts Prof. Dr. G.J. Wesseling verzorgt dan een lezing over de Longziekten in 2019 en de verwachtingen en mogelijkheden in de nabije toekomst. Voorafgaand aan deze lezing verzorgt Larissa Exalto namens het Longfonds een presentatie waarin zij u meeneemt in activiteiten en nieuwe initiatieven van het Longfonds.

Wilt u graag kennis maken met de maandelijkse bijeenkomsten die het Longfonds organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners?  Dan is deze bijzondere avond in het Academisch Ziekenhuis van Maastricht een goede gelegenheid. We nodigen u van harte uit op dinsdag 8 januari van 18.30-20.30 uur. De zaal is open vanaf 18.00 uur en wij ontvangen u met koffie of thee en iets lekkers. Locatie is het Hoofdgebouw niveau 4, Greepzaal, P. Debeyelaan 25 in Maastricht. Het belooft een boeiende avond te worden, met zoals altijd voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. U bent van harte welkom.


Lokale samenwerking binnen Longpunt Maastricht

Vrijwilligers van het Longfonds werken lokaal samen met patiënten en zorgverleners.
Voor patiënten en hun omgeving is Longpunt de plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en zorgen te delen. Voor zorgverleners is Longpunt de plek waar zij hun patiënten in een groep kunnen ontmoeten en mogelijk verder verwijzen. Voor vrijwilligers is Longpunt de plek waar zij het leven van longpatiënten helpen verbeteren.


Van harte welkom

Iedereen kan gratis deelnemen aan Longpunt. De bijeenkomsten vinden elke maand plaats op maandagmiddag in Trefcenter Wittevrouwenveld. Informatie via maastricht@longpunt.longfonds.nl of kijk op www.limburg.longfonds.nl voor het nieuwe jaarprogramma van Longpunt. Mensen die komen wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.