Werken bij

Arbeidsvoorwaarden

Het Maastricht UMC+ geldt als een moderne werkgever waar de behoeften en de wensen van onze  medewerkers net zo belangrijk zijn als die van onze patiënten. Dat betekent dat het Maastricht UMC+ meer is dan alleen een werkplek. Het is een vernieuwende en uitdagende werkomgeving waarin medewerkers kunnen leren en groeien en waarin samenwerking en Bourgondische gezelligheid hand in hand gaan.

Kiezen voor een functie in het Maastricht UMC+ is dus meer dan alleen het kiezen voor een baan; het is een keuze voor een inspirerende werkomgeving met daarnaast nog veel aantrekkelijke extra's. De  pijler van ons aanbod wordt gevormd door een goede CAO met daarin aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris, CAO a la Carte mogelijkheden, een gunstige pensioenregeling en  extra bijdrages aan uw persoonlijke ontwikkeling. Maar als medewerker kunt u ook profiteren van onze aantrekkelijke verzekeringen, sportregelingen en prima reiskostenregeling. 

En dan zijn er nog allerlei andere pluspunten. Zo maakt onze werktijdenregeling het mogelijk dat u zelf een verdeling kunt maken tussen werk en vrije tijd, kunt u gebruik maken van  ons prima bedrijfsrestaurant, bieden wij volop parkeergelegenheid en kunt u deelnemen aan de diverse leuke evenementen van onze personeelsvereniging. Dat alles maakt het Maastricht UMC+ tot een moderne werkgever waarin werk en privé, uitdaging en ontwikkeling en gezelligheid en charme hand in hand gaan.