Arbeidsvoorwaarden

 

Het Maastricht UMC+ geldt als een moderne werkgever waar de behoeften en de wensen van onze  medewerkers net zo belangrijk zijn als die van onze patiënten. Dat betekent dat het Maastricht UMC+ meer is dan alleen een werkplek. Het is een vernieuwende en uitdagende werkomgeving waarin medewerkers kunnen leren en groeien en waarin samenwerking en Bourgondische gezelligheid hand in hand gaan.

 

Wanneer je kiest voor werk in het Maastricht UMC+ is dat dus meer dan alleen het kiezen voor een baan; het is een keuze voor een inspirerende werkomgeving met daarnaast nog veel aantrekkelijke extra's. De pijler van ons aanbod wordt gevormd door een goede CAO met daarin aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris, CAO a la Carte mogelijkheden, een gunstige pensioenregeling en extra bijdrages aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Maar als medewerker kun je ook profiteren van onze aantrekkelijke verzekeringen, sport regelingen (Facebookpagina Maastricht UMC+ sport en beweegt) en prima reiskostenregeling. 

En dan zijn er nog allerlei andere pluspunten. Zo maakt onze werktijdenregeling het mogelijk dat je zelf een verdeling kunt maken tussen werk en vrije tijd, kun je gebruik maken van ons prima bedrijfsrestaurant, bieden wij parkeergelegenheid en kun je deelnemen aan de diverse leuke evenementen van onze personeelsvereniging. Dat alles maakt het Maastricht UMC+ tot een moderne werkgever waarin werk en privé, uitdaging en ontwikkeling en gezelligheid en charme hand in hand gaan.

 

Sluit de enquête