Over Maastricht UMC+

Het Maastricht UMC+ onderscheidt zich (inter)nationaal door de focus op preventie. Dus niet alleen gezondheidsherstel, maar ook gezondheidsbehoud én gezondheidsbevordering. Kerntaken zijn – naast topklinische en topreferente patiëntenzorg – wetenschappelijk onderzoek en onderwijs/opleiding. Het Maastricht UMC+ kenmerkt zich daarbij door de multidisciplinaire en probleemgestuurde aanpak. Het Maastricht UMC+ beschikt over 715 bedden, ruim 7500 medewerkers en 4000 studenten.

Het Maastricht UMC+ staat nooit stil. Het is voortdurend in ontwikkeling op weg om steeds het allerbeste te halen uit haar zorg voor de patiënten, haar onderzoek en het onderwijs. Die drive om te ontwikkelen, te innoveren en te excelleren kunnen we echter alleen maar realiseren met die mensen die deze idealen een warm hart toedragen en die daar een bijdrage aan willen leveren. Als werkgever doen we er dan ook alles aan om onze medewerkers zo goed mogelijk te laten presteren, zowel nu als in de toekomst. Dat doen we door iedereen de gelegenheid te geven om zichzelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.

Werken in Maastricht

Maastricht is niet alleen een van de oudste steden van Nederland, velen beschouwen haar ook als een van de mooiste steden. Met haar Bourgondische inslag, luxe winkelstraten en vele evenementen is zij de parel in het hart van de Euregio Maas-Rijn. Steden als Antwerpen, Brussel, Aken, Keulen en zelfs Parijs liggen binnen handbereik, en heb je even geen zin in de stadse hectiek dan ben je met één sprong in het zuid Limburgse Heuvelland, de Belgische Ardennen of de Duitse Eifel. Wonen en werken in Maastricht, wie wil dat niet?

Voor uitgebreide informatie over het Maastricht UMC+ verwijzen we je graag naar onze website www.mumc.nl.

 

Sluit de enquête