Service & Contact

Recruitment:
Heeft u een vraag over een vacature, over uw verstuurde sollicitatie of over onze sollicitatieprocedure dan kunt u contact opnemen met de afdeling Recruitment op telefoonnummer 043-3874597 of via e-mail: solliciteren.wervingselectie@mumc.nl.

Indien u wilt solliciteren op één van onze vacatures dan kunt u uw sollicitatie versturen via het sollicitatieformulier, dit formulier kunt u vinden door op de knop solliciteren te klikken onderaan de vacature waarop u wilt solliciteren. U kunt tevens een open sollicitatie naar ons versturen, ook deze kunt u via deze website versturen. 
Let op: wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die via deze website verstuurd zijn. Sollicitaties die per e-mail worden verzonden zullen wij niet in behandeling nemen.

Arbeidsvoorwaarden en medewerkersfaciliteiten:
Bij de Servicedesk van het Stafdirectoraat Personeel & Organisatie kunnen medewerkers terecht met alle vragen die van belang zijn op het gebied van werken in het Maastricht UMC+. Ook wanneer je niet in het Maastricht UMC+ werkt, maar toch een vraag hebt over onze arbeidsvoorwaarden en medewerkersfaciliteiten, kun je bij de Servicedesk terecht.

Je vindt de Servicedesk op Niveau 0, in het Servicepunt medewerkers.

Openingstijden
De servicedesk is tijdens werkdagen geopend van:

  • 09.00 uur - 17.00 uur

Natuurlijk is het ook mogelijk om je vraag per e-mail te stellen. Je kunt hiervoor mailen naar informatie.pz@mumc.nl.
Je kunt onze servicedesk tijdens openingstijden ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 043-3877417.