Stage @MUMC+

Voor verschillende opleidingen biedt het Maastricht UMC+ mogelijkheden om ervaring op te doen binnen onze organisatie. Dit geldt in het bijzonder voor de opleiding tot verpleegkundige en voor studenten geneeskunde. Maar daarnaast wil het Maastricht UMC+ ook studenten van andere opleidingen de mogelijkheid geven om in het kader van hun opleiding ervaring op te doen.

Het Maastricht UMC+ is één van de acht academische centra in Nederland en heeft ruim 6.500 medewerkers waardoor we behoren tot de grootste werkgevers in Limburg. Binnen het ziekenhuis zijn er talloze afdelingen waar je stage kunt lopen, zoals de medische afdelingen, maar bijvoorbeeld ook bij het Facilitair Bedrijf, Personeel & Organisatie, ICT of Communicatie.

Bij werken in het ziekenhuis denk je al snel aan het werk van een verpleegkundige of een arts. Maar wist je dat een groot deel van onze medewerkers niet in de directe patiëntenzorg werkzaam is? Studenten vanuit de meeste uiteenlopende opleidingen en niveaus kunnen dan ook stage lopen in het Maastricht UMC+. Afhankelijk van het type stage werk je mee op een afdeling, doe je onderzoek of vervul je een stage-opdracht vanuit je opleiding.

Studeer je bijvoorbeeld Communicatie, Personeel & Arbeid, Rechten, ICT of Bedrijfskunde? Dan ben je van harte welkom in het Maastricht UMC+. We hebben regelmatig mogelijkheden voor studenten die geen opleiding binnen de gezondheidszorg volgen.

Ben je enthousiast geworden over stagelopen in het Maastricht UMC+? 

Omdat er regelmatig mogelijkheden zijn bij diverse afdelingen vragen we je om een motivatiebrief en cv te sturen naar stagebureau@mumc.nl.

Maak in je motivatiebrief duidelijk waarom je juist bij het Maastricht UMC+ aan de slag wilt en wat je kunt bijdragen in jouw vak- en interessegebied. Daarnaast vragen we tevens om aan te geven in welke periode je stage zou willen lopen.
Je motivatiebrief en cv zullen besproken worden met de leidinggevende van de afdeling waar je past en dan krijg je zo spoedig mogelijk antwoord van ons of er een stage mogelijkheid voor je beschikbaar is.

 

Sluit de enquête