Contact

Als je wil solliciteren op één van onze vacatures dan kun je je sollicitatie versturen via het sollicitatieformulier, dit formulier kun je vinden door op de knop solliciteren te klikken bij de vacature waarop je wilt solliciteren. Je kunt tevens een open sollicitatie naar ons versturen, ook deze kun je via deze website versturen. 

Let op: wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die via deze website verstuurd zijn. Sollicitaties die per e-mail worden verzonden kunnen wij niet in behandeling nemen.

Heb je een vraag over een vacature, over je verstuurde sollicitatie of over onze sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met de met het team Recruitment. Bereikbaar elke werkdag, tel: 043-3875977 of per mail recruitment@mumc.nl.

Arbeidsvoorwaarden en medewerkersfaciliteiten

Servicedesk

 
Bij de Servicedesk van het Stafdirectoraat Personeel & Organisatie kunnen medewerkers terecht met alle vragen die van belang zijn op het gebied van werken in het Maastricht UMC+. Ook wanneer je niet in het Maastricht UMC+ werkt, maar toch een vraag hebt over onze arbeidsvoorwaarden en medewerkersfaciliteiten, kun je bij de Servicedesk terecht.

Je vindt de Servicedesk op Niveau 0, in het Servicepunt medewerkers.

Openingstijden


De servicedesk is tijdens werkdagen geopend van: 08.30 uur - 13.00 uur
Telefoon 043-3877417 en e-mail informatie.pz@mumc.nl

 

Route naar het Maastricht UMC+

Naar de routebeschrijving
Sluit de enquête